Tarinamme


Tarinamme
Yrityksemme sai alkunsa Suomen ensimmäisen jääkiekon maailmanmestaruuden jälkeen v. 1995, silloin nimellä Kidstar Oy. Tavoitteenamme oli kasvattaa uusia "maailmanmestareita" viemällä lasten ja nuorten tarinaa eteenpäin eri sektoreilla. Kustansimme ja olimme mukana vuosien varrella useammissa, aluksi lasten ja nuorten, kirjaprojekteissa ja tavoitteena oli lisäksi nuorten urheilijakykyjen etsiminen. Kirjaprojekteissa on oltu mukana edelleen aivan viime vuosiin saakka ja jääkiekkotalenttien etsintää vie esikoispoikamme eteenpäin kansainvälisesti toisaalla omalla urallaan.

Aikojen saatossa ja kokemuksen karttuessa nousi esille vahvempi perheyrityksen statuksen kehittäminen, lastemme mukaanottaminen yhtiöön ja yhtiön nimen muuttaminen konkreettisemmin kuvaamaan "päätoimialaa" eli konsultointia ja mentorointia. Yhtiön nimeksi muutettiin 2000-luvulla PJ Team Oy.
"PJ" kuvaa toisaalta tekemäämme puheenjohtajuus- ja hallitustyötä ja paremman johtamisen kehittämisideologiaamme ja "Team" vahvaa uskoamme tiimeissä tekemiseen ja verkostoitumiseen.

Yhtiössä toimittiin sivutoimisesti, aina tarvittaessa, v. 2013 saakka ja sen jälkeen yhtiötä alettiin kehittämään päätoimisesti, mutta nimenomaan tulevaisuuteen tähtäävällä taseen kehittämisellä, jota toteutetaan hankkimalla pieniä siivuja useista yhtiöistä, erityisesti uusiin innovaatioihin ja start upeihin keskittymällä. Tavoitteenamme onkin luoda vielä tulevaisuudessa paljon isompaa tarinaa kuin ensimmäiset 25-vuotta.