Konsultointia ja hallitustyöskentelyä

12 heinä 2018 07:00
Bag-in-Box 2.0: NWB lähestyy juomapakkausta uudesta näkökulmasta
Suomalainen start-up -yritys NWB Finland Oy on lanseerannut innovatiivisen Bag-in-Box -pakkauksen nesteille. Pakkauksen muotoilu rikkoo totuttuja rajoja, mikä vaikuttaa kustannuksiin alentavasti ja säästää ympäristöä.

NWB Finland Oy:n uusi konsepti on kierrätettävä, käyttäjäystävällinen ja logistisesti tehokas. Se soveltuu kaikille nesteille kuten vesille, viinille, mehuille, maidolle ja oliiviöljylle.

Uudenlaisen, yksilöllisen muotoilun ansioista pakkausratkaisu näyttää houkuttelevalta niin baarissa, toimisto- ja kokoustiloissa, tapahtumissa kuin keittiön pöydällä. Pakkaus sopii hyvin jääkaappiin ja säilyttää nesteet kylminä pidempään tehden ratkaisusta ideaalisen picniceille tai matkoille, joissa halutaan nauttia vaikka lasi viiniä tai raikasta vettä.

Pakkaus rakentuu  Bag-in-Box –periaatteen mukaisesti ja siinä on 3 osaa: Nesteiden säilytykseen joustava pussi, kätevä hana ja kaikki tämä verhoutuu aaltopahvista valmistettuun pakkaukseen. Aaltopahvipakkaus suojelee tuotetta suoralta auringonvalolta ja tyhjänä litteäksi menevän pakkauksen vuoksi jätteiden kuljetusmäärä on jopa 90 % pienempi verrattuna muovipullojen kuljettamiseen.

DS Smith on ratkaisussa NWB Finland Oy:n kokonaisvaltainen kumppani. Sen Packaging -liiketoimintaryhmä vastaa aaltopahvipakkauksen toteuttamisesta, ja Rapak, osana Plastics -liiketoimintaryhmää, vastaa sisäpussin ja hanan toimittamisesta.  Laadukas ratkaisu varmistaa, että tuote on kosketuksissa ilman kanssa vain minimaalisesti myös avaamisensa jälkeen. Verrattuna mihin tahansa muuhun pakkaukseen, ilmatiivis joustopakkaus mahdollistaa 1-20 viikkoa lisää säilytysaikaa tuotteelle, riippuen säilytettävän nesteen koostumuksesta ja säilytysolosuhteista.