Mitä me teemme?


Mentorointia ja valmennusta

Olit sitten yrittäjäksi aikova tai yrityksen työntekijä ja oli yrityksesi sitten Start Up, pien- tai PK-yritys, niin kauttamme saat ammattimaista ja koulutukseen perustuvaa mentorointia ja coachingia aina työyhteisösovitteluun saakka.

Opi lisää

Konsultointia

Erityisenä kohteenamme ovat koulutus, tapahtumat, rakennusala, innovaatiot sekä urheilu ja hyvinvointi. Innovaatioiden kanssa toimimisen kautta mukaan on tullut useampi toimiala ja olemmekin mukana yrityksissä, jossa toimialana on aivan jokin muu. Olemme mukana myös piensijoittajana useassa yhtiössä, joissa on merkittävää potentiaalia. Liitteenä yksi sellainen. Kansainväliset verkostomme mahdollistavat erilaiset vienti- ja verkostojen rakentamisprojektit. Tällä hetkellä parhaat suuntamme ovat, Aasia, Lähi-Itä, USA sekä Baltia ja Venäjä. Teemme myös monenlaista suunnittelua liiketoimintasuunnitelmista yrityksen perustamistoimiin.

Opi lisää

Liiketoimintaselvityksiä

Liiketoimintojen käynnistäminen vaatii erityisosaamista. Ajattelit varmaan myös, että patenttien, hyödyllisyysmallien, tavaramerkkien tai mallisuojien hakeminen on kallista ja sen osaavat vain suuret siihen erikoistuneet toimistot. Ei - me olemme tehneet useita onnistuneita hakemusprosesseja ja yritykset ovat saaneet lisää aikaa tuotteen kehittämiselle ja markkinoille tuonnille. Ja me olemme varmasti markkinoiden edullisin toimija, koska meitä eivät vaivaa isot hallinto- ja palkkakulut.

Opi lisää

Tapahtumia

Oli sitten kyseessä pieni tai iso tapahtuma, niin teemme sen tyylillä ja taidolla. Näyttömme ovat maailmanluokkaa. Toimitusjohtajamme Jukka-Pekka Vuorinen on vastannut Olympialaisten jääkiekkotapahtumasta Italiassa ja MM-kisoista pääsihteerinä. Lisäksi olemme järjestäneet useita Gaaloja(myös ulkomailla), kongresseja, seminaareja ja pienempiä tapahtumia. Kauttamme saa myös laadukkaita esiintyjiä, äänentoistoa, somistusta ja valoefektejä tai mitä ikinä tarvitsetkaan tapahtumaasi. Myös työyhteisöiden hyvinvointitapahtumat, nuorten leirit ja muut juhlat hoidetaan varmalla otteella.

Opi lisää