Mitä me teemme?


Mentorointia, valmennusta ja koulutusta

Olit sitten yrittäjäksi aikova tai yrityksen työntekijä ja oli yrityksesi sitten Start Up, pien- tai PK-yritys, niin kauttamme saat ammattimaista ja koulutukseen perustuvaa mentorointia ja coachingia aina työyhteisösovitteluun saakka. Lisäksi toimimme useassa organisaatiossa kouluttajana.

Opi lisää

Konsultointia

Erityisenä kohteenamme ovat koulutus, tapahtumat, kiinteistöala, innovaatiot sekä urheilu ja hyvinvointi. Innovaatioiden kanssa toimimisen kautta mukaan on tullut useampi toimiala ja olemmekin mukana yrityksissä, jossa toimialana on aivan jokin muu. Olemme mukana myös piensijoittajana useassa eri yhtiössä, joissa on merkittävää potentiaalia. Liitteenä yksi sellainen. Kansainväliset verkostomme mahdollistavat erilaiset vienti- ja verkostojen rakentamisprojektit. Tällä hetkellä parhaat suuntamme ovat, Aasia, Lähi-Itä, USA sekä Baltia ja Venäjä. Teemme myös monenlaista suunnittelua liiketoimintasuunnitelmista yrityksen perustamistoimiin.

Opi lisää

Liiketoimintaselvityksiä

Liiketoimintojen käynnistäminen vaatii erityisosaamista. Ajattelit varmaan myös, että patenttien, hyödyllisyysmallien, tavaramerkkien tai mallisuojien hakeminen on kallista ja sen osaavat vain suuret siihen erikoistuneet toimistot. Ei - me olemme tehneet useita onnistuneita hakemusprosesseja ja yritykset ovat saaneet lisää aikaa tuotteen kehittämiselle ja markkinoille tuonnille. Ja me olemme varmasti markkinoiden edullisin toimija, koska meitä eivät vaivaa isot hallinto- ja palkkakulut. Hyvän liiketoiminnan käynnistäminen vaatii kokemusta ja laajaa näkemystä sekä verkostoja. Niitä kaikkia saat kauttamme.

Opi lisää

Kiina asiantuntemusta ja verkostoja

Haluatko viedä yrityksesi liiketoiminnan Kiinaan. Nyt se on mahdollista! Olen rakentanut usean vuoden ajan verkostoani ja Kiina asiantuntemustani. Tänään voin jo jotenkin kutsua itseäni sellaiseksi. Kumppanini ovat luotettaviksi testattuja ja omaavat sellaisia verkostoja, että pääsemme oikeiden ihmisten kanssa keskustelemaan. Pikku hiljaa kontaktini ovat laajentuneet eri osiin Kiinaa. Samalla on konkreettisesti tullut nähtyä millaiset mahdollisuudet kiinalaisten kanssa tehtävässä yhteistyössä todellisuudessa on. Pystymme auttamaan sinua laittamaan toimiston, myyntiverkoston, tuotannon ja monia muita erilaisia toimintavaihtoehtoja Kiinaan. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan olisiko se mahdollista sinun yrityksesi kohdalla?

Opi lisää