Mitä me teemme?


Kansainvälistä asiantuntemusta ja verkostoja

We offer business solutions for top companies globally. We help both sellers and buyers. We also help Start-Ups with their pitch decks and look for investments. Now your company has the opportunity to add more markets to your internationalization strategy. Haluatko viedä yrityksesi liiketoiminnan kansainväliseksi. Olen rakentanut vuosikymmenten ajan verkostoani ja kansainvälistä asiantuntemustani. Toimintani Henningson Black Level yhtiössä mahdollistaa globaalin verkoston. Kumppanini ovat luotettaviksi testattuja ja omaavat sellaisia verkostoja useissa maissa, että pääsemme oikeiden päättäjien kanssa keskustelemaan. Esimerkkinä toimintani Kiinassa, jossa on konkreettisesti tullut nähtyä millaiset mahdollisuudet kiinalaisten kanssa tehtävässä yhteistyössä todellisuudessa on. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan mahdollisuudet sinun yrityksesi kohdalla?

Lisätietoja

Henkilöarvioita, soveltuvuusarviointeja, suorahakuja ja rekrytointeja

Teemme nykyaikaisilla arviointimenetelmillämme suorahakuja eli headhuntingia, soveltuvuusarviointeja, kyky- ja taitotestejä sekä motivaatio- ja persoonallisuusarviointeja. Mene www.rekryarviointi.com. Tästä suoraan verkkokauppaan: www.holvi.com/shop/rekryarviointi/

Lisätietoja

Konsultointia ja hallitustyöskentelyä

Erityisenä kohteenamme ovat koulutus, rekrytointi, tapahtumat, kiinteistöala, energiala, innovaatiot, talous ja myynti sekä urheilu ja hyvinvointi. Innovaatioiden kanssa toimimisen kautta mukaan on tullut useampi toimiala ja olemmekin mukana yrityksissä, jossa toimialana on aivan jokin muu. Olemme mukana myös piensijoittajana useassa eri yhtiössä, joissa on merkittävää potentiaalia. Liitteenä yksi sellainen. Kansainväliset verkostomme mahdollistavat erilaiset vienti- ja verkostojen rakentamisprojektit. Teemme myös monenlaista suunnittelua liiketoimintasuunnitelmista yrityksen perustamistoimiin.

Lisätietoja

Liiketoiminta- ja innovaatioselvityksiä

Liiketoimintojen käynnistäminen vaatii erityisosaamista. Ajattelit varmaan myös, että patenttien, hyödyllisyysmallien, tavaramerkkien tai mallisuojien hakeminen on kallista ja sen osaavat vain suuret siihen erikoistuneet toimistot. Ei - me olemme tehneet useita onnistuneita hakemusprosesseja ja yritykset ovat saaneet lisää aikaa tuotteen kehittämiselle ja markkinoille tuonnille. Ja me olemme varmasti markkinoiden edullisin toimija, koska meitä eivät vaivaa isot hallinto- ja palkkakulut. Hyvän liiketoiminnan käynnistäminen vaatii kokemusta ja laajaa näkemystä sekä verkostoja. Niitä kaikkia saat kauttamme.

Lisätietoja