Miksi valitsisit meidät / WHY TO CHOOSE US?
Olen Jukka-Pekka Vuorinen ja toimin yritysten sekä yksilöiden kehittäjänä ja sparraajana sekä sarjayrittäjänä.  Olen asiantuntijoidemme ja verkostojemme yhdistäjä. Minulla on takanani  yli 30-vuotinen menestyksekäs ura toimitusjohtajana, hallitusjäsenenä ja projektien vetäjänä kotimaassa ja ulkomailla niin PK-yrityksissä kuin yhdistyksissä että säätiössä.

Nykyisin toimin useilla eri toimialoilla ja olen mukana osakkaana, hallitusjäsenenä (yleensä puheenjohtajana) tai mentorina useassa eri yhtiössä. Yhteistyökumppanimme ja verkostomme ovat alan parhaita asiantuntijoita ja osaajia omalla alallaan. Tavoitteenani on löytää yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme parhaat yhteistyötahot.

Oma osaamiseni perustuu pitkään johtamiskokemukseen ja alan sertifioituihin tutkintoihin ja laaja-alaiseen koulutukseen. Pystymme monipuolisesti tarjoamaan ratkaisuja yritysten erilaisiin ongelmiin. Merkittävä kansainvälinen kokemus ja verkosto mahdollistaa toimintamme useassa eri maassa kumppaneidemme kanssa ja kautta.

I am Jukka-Pekka Vuorinen and I work as a developer and adviser for companies and individuals, as well as a serial entrepreneur. I am a link between our experts and our networks. I have more than 30 years of successful careers as CEO, board member and project manager at home and abroad in SMEs, associations and foundations.

Today, I work in a number of different industries and am involved as a shareholder, board member (usually chairman) or mentor in several different companies. My goal is to find the best partners for our partners and customers.

My own expertise is based on long-term management experience and certified degrees in the field and extensive training. We are able to offer solutions to various problems of companies in many ways. Significant international experience and a network enable us to operate in several different countries with and through our partners.

LinkedIn-profiilini:
https://www.linkedin.com/in/jukka-pekka-j-p-vuorinen-9789124


Other networks:

Member of China Europe Health&Sports Council

Kiinteistöalan hallitusammattilaiset, Akha ry:n hallitusasiantuntija

https://boostfinland.fi/. Kiinteistötiimin puheenjohtaja.