Miksi valitsisit meidät?


Miksi valitsisit meidät?
Olen Jukka-Pekka Vuorinen ja menestys on seurannut matkassani. Minulla on ollut kunnia olla Suomen ensimmäisen jääkiekon maailmanmestarijoukkueen 1995 toimitusjohtaja ja taustatekijä. Samoin Naisten maajoukkueen ensimmäisen arvokisamitalin, Euroopanmestaruuden, joukkueenjohtaja ja toimitusjohtaja. Tietääkseni olen myös ainoa henkilö koko maailmassa, joka on vastannut sekä Olympialaisten että MM-kisojen jääkiekkoturnauksista. Tiedän, että minulle on syntynyt käsitys ja kokemus siitä miten menestystä tehdään tiimeissä.

Toimimme useilla eri toimialoilla ja itse olen mukana osakkaana, hallitusjäsenenä tai mentorina useassa eri yhtiössä. Yhteistyökumppanimme ovat alan parhaita asiantuntijoita ja osaajia omalla alallaan. Tavoitteenamme on löytää yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme parhaat yhteistyötahot myös oman verkostomme kautta.

Valmennuksessa ja mentoroinnissa sekä työyhteisösovittelussa perustan osaamiseni pitkään johtamiskokemukseen ja alan sertifioituihin tutkintoihin. Konsulttiyhtiönä ja erinomaisen verkostomme kautta pystymme laaja-alaisesti tarjoamaan ratkaisuja yritysten erilaisiin ongelmiin. Merkittävä kansainvälinen kokemus ja verkosto mahdollistaakin toimintamme useassa eri maassa kumppaneidemme kanssa ja kautta.

Meiltä löydät myös aloituspaketit uuden yrityksen perustamiseen, saat kustannustehokkaasti mentorointia, projektijohtamista ja tiimien rakentamista niin Start Upeille kuin PK-yrityksillekin.

Minulla on yli 30-vuotinen kokemus toimitusjohtajana, hallitusjäsenenä ja projektien vetäjänä kotimaassa ja ulkomailla erityisesti elämys- ja viihdebisneksestä niin PK-yrityksissä kuin yhdistyksissä että säätiössä.

Löydät minut myös verkoistokumppanieni sivuilta:
www.seitti.pro ja tästä Menestysmentori J-P Vuorinen

Member of China Europe Health&Sports Council
Member of NestorAdvisers /www.nestorpartners.org
FasterCapital - Regional Partner