Miksi valitsisit meidät?


Miksi valitsisit meidät?
Olen Jukka-Pekka Vuorinen ja toimin yritysten sekä yksilöiden kehittäjänä ja sparraajana sekä sarjayrittäjänä.  Olen asiantuntijoidemme ja verkostojemme yhdistäjä. Minulla on takanani  yli 30-vuotinen menestyksekäs ura toimitusjohtajana, hallitusjäsenenä ja projektien vetäjänä kotimaassa ja ulkomailla niin PK-yrityksissä kuin yhdistyksissä että säätiössä.

Nykyisin toimin useilla eri toimialoilla ja olen mukana osakkaana, hallitusjäsenenä (yleensä puheenjohtajana) tai mentorina useassa eri yhtiössä. Vedän myös useiden alojen ammattilaistiimejä sekä olen Vice President kansainvälisessä myyntitiimissä ja valtavassa verkostossa. Yhteistyökumppanimme ja verkostomme ovat alan parhaita asiantuntijoita ja osaajia omalla alallaan. Tavoitteenani on löytää yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme parhaat yhteistyötahot.

Oma osaamiseni perustuu pitkään johtamiskokemukseen ja alan sertifioituihin tutkintoihin ja laaja-alaiseen koulutukseen. Pystymme monipuolisesti tarjoamaan ratkaisuja yritysten erilaisiin ongelmiin. Merkittävä kansainvälinen kokemus ja verkosto mahdollistaa toimintamme useassa eri maassa kumppaneidemme kanssa ja kautta.

LinkedIn-profiilini:
https://www.linkedin.com/in/jukka-pekka-j-p-vuorinen-9789124


Löydät minut myös verkostokumppaneiden sivuilta:

Henningson Black Level, www.hblevel.com

Member of China Europe Health&Sports Council

Kiinteistöalan hallitusammattilaiset, Akha ry:n hallitusasiantuntija